va aflati aici:
Home > Actualitate > Campanie de donare de carte și reviste

Campanie de donare de carte și reviste

Consiliul Județean Galați și Biblioteca Județeană „V. A. Urechia” au demarat o campanie de donație de carte și reviste, intitulată „Împreună pentru comunitate”, către spitalele gălățene implicate în lupta pentru tratarea pacienților diagnosticați cu noul coronavirus.

Primele donații au fost făcute, miercuri, 15 aprilie, pentru pacienții și cadrele medicale de la Spitalul de Pneumoftiziologie (TBC) Galați, din subordinea Consiliului Județean, și Spitalul General Căi Ferate Galați.
Cărțile oferite pacienților celor două spitale provin din donațiile gălățenilor către Biblioteca Județeană „V.A. Urechia, iar cele mai multe dintre reviste au fost achiziționate în urma unei colecte a bibliotecarilor, care și-au dorit, alături de Consiliul Județean, să se implice și altfel în comunitate și să fie alături de gălățeni, oferindu-le ”hrană pentru minte și suflet” și posibilitatea să evadeze din realitatea care îi înconjoară, să viseze și să își alunge, prin intermediul lecturii, gândurile negative, relatează ȘTIRI DE GALAȚI.

Campanie de donare de carte și reviste – Știri de Galați

Consiliul Județean Galați și Biblioteca Județeană „V. A. Urechia” au demarat o campanie de donație de carte și reviste, intitulată „Împreună pentru comunitate”, către spitalele gălățene implicate în lupta pentru tratarea pacienților diagnosticați cu noul coronavirus. Primele donații au fost făcute, miercuri, 15 aprilie, pentru pacienții și cadrele medicale de la Spitalul de Pneumoftiziologie (TBC) …

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top