va aflati aici:
Home > Politica > Bătălie echilibrată pentru fotoliul de primar al Galaţiului. Cine sunt oamenii aruncaţi în luptă de partide

Bătălie echilibrată pentru fotoliul de primar al Galaţiului. Cine sunt oamenii aruncaţi în luptă de partide

Potrivit sondajelor de opinie pre-electorale comandate de partide, nu mai puţin de cinci dintre potenţialii candidaţi sunt creditaţi cu peste 10% dintre opţiunile electoratului. Se estimează că postul de primar va fi adjudecat cu circa 30% din voturile exprimate. Lupta pentru fotoliul de primar al municipiului Galaţi pare, cel puţin deocamdată, o competiţie deschisă oricărui rezultat, având în vedere că sondajele de opinie din ultimul an, făcute la comanda partidelor, au arătat că niciun candidat nu trece de 30% din opţiunile electoratului. Desigur, există şi scenarii mai optimiste, însă acestea ies la modul neverosimil din media enunţată. Deşi doar câteva dintre partide au făcut publice nominalizările de candidaţi, trebuie avut în vedere faptul că nu mai puţin de cinci dintre favoriţi (desemnaţi sau nu încă în cursa internă; aproape toate formaţiunile au apelat la această metodă de desemnare) sunt creditaţi cu peste 10% din intenţiile de vot ale electoratului gălăţean, relatează ADEVĂRUL.

Bătălie echilibrată pentru fotoliul de primar al Galaţiului. Cine sunt oamenii aruncaţi în luptă de partide

Lupta pentru fotoliul de primar al municipiului Galaţi pare, cel puţin deocamdată, o competiţie deschisă oricărui rezultat, având în vedere că sondajele de opinie din ultimul an, făcute la comanda partidelor, au arătat că niciun candidat nu trece de 30% din opţiunile electoratului.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top