va aflati aici:
Home > Actualitate > Bărbat snopit în bătaie şi jefuit de complicii unei tinere care îi promisese sex pe bani

Bărbat snopit în bătaie şi jefuit de complicii unei tinere care îi promisese sex pe bani

Marţi, 21 iulie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Galaţi au identificat doi bărbaţi, de 31 şi 36 de ani, şi o femeie, de 32 de ani, toţi trei din municipiul Galaţi, bănuiţi că, în seara de 18 iulie ar fi comis o tâlhărie.

Din cercetări, a reieşit că victima, un bărbat, de 32 de ani, din comuna Şendreni, în urma lecturării unui anunţ postat pe un site de publicitate, ar fi contactat telefonic o femeie, în vederea întreţinerii de raporturi sexuale contra cost. Ulterior, s-ar fi întâlnit cu aceasta în apartamentul unui bloc, de pe strada Brăilei din Galaţi, la scurt timp, aici intrând doi bărbaţi care, folosind acte de violenţă, ar fi deposedat victima de suma de 2.500 de lei”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, relatează ADEVĂRUL.

Bărbat snopit în bătaie şi jefuit de complicii unei tinere care îi promisese sex pe bani

Doi bărbaţi, de 31 şi 36 de ani, şi o femeie, de 32 de ani, au fost reţinut pentru 24 de ore şi vor fi propuşi marţi, 21 iulie, la arestare preventivă sub acuzaţia de tâlhărie. Aceştia postaseră un anunţ la mica publicitate, prin care au ademenit un bărbat într-o locuinţă din Galaţi, unde l-au bătut şi i-au furat banii.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top