va aflati aici:
Home > Actualitate > Patru tone de porumb, trei solarii, două anexe gospodăreşti și o parte dintr-o locuință, mistuite de un incendiu

Patru tone de porumb, trei solarii, două anexe gospodăreşti și o parte dintr-o locuință, mistuite de un incendiu

Patru tone de porumb, trei solarii, două anexe gospodăreşti, dar şi trei camere şi acoperişul unei case au fost mistuite de flăcări în comuna Matca, într-un incendiu izbucnit, marţi, din cauza unui scurtcircuit, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi.

Potrivit sursei citate, trei echipaje ale Secţiei de Pompieri Tecuci au intervenit la un incendiu care se manifesta la acoperişul unei gospodării, iar focul se extinsese către alte anexe şi solarii învecinate.

Incendiul a pornit de la un scurtcircuit cauzat de un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată. Lemnul uscat a favorizat extinderea de la anexe către tot acoperişul locuinţei distruse, relatează  AGERPRES.

Galaţi: Patru tone de porumb, trei solarii şi două anexe gospodăreşti, mistuite de flăcări la..

Patru tone de porumb, trei solarii, două anexe gospodăreşti, dar şi trei camere şi acoperişul unei case au fost mistuite de flăcări în comuna Matca, într-un incendiu izbucnit, marţi, din cauza unui scurtcircuit, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top