va aflati aici:
Home > Actualitate > Aventura gălățeanului plasat în carantină după o vizită în Italia. „Autoritățile sunt depășite și merg pe încredere că eu stau în casă”

Aventura gălățeanului plasat în carantină după o vizită în Italia. „Autoritățile sunt depășite și merg pe încredere că eu stau în casă”

Marius Gabriel Lungeanu, un român din Galați care tocmai s-a întors din Italia, a fost plasat în carantină, acasă, alături de soție. Acesta scoate la iveală „hibele” carantinei „made in Romania”. „Aveam așteptări ca serviciile din România, să nu aibă încredere în faptul că sunt o persoană matură și conștiincioasă și că stau în carantină ”, a postat Lungeanu pe Facebook .
“Nu vreau sa ma gandesc daca eram bolnav si nu puteam da aceste telefoane, nu vreau sa ma gandesc daca intradevar apare un focar de COVID-19 la Galati ce se poate intampla cu noi, mai ales ca dupa ultima experienta cu Spitalul Judetean Galati, am reusit sa plec de la terapie intensiva cu “CLOSTRIDIUM DIFFICILE”, citează LIBERTATEA.

Aventura românului plasat în carantină, acasă, după o vizită în Italia

Aventura lui Lungeanu nu se oprește aici și povestește absurdul situației în care a fost nevoit să ceară concediu medical pentru cele 14 zile de carantină. El spune că procedurile birocratice ale statului l-au împiedicat să-și obțină, în primă fază, concediul medical.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top