va aflati aici:
Home > Uncategorized > Ajutați-l pe Lăbuș să-l ajute pe Lăbuș! Adăpostul din Galați are nevoie de ajutorul nostru!

Ajutați-l pe Lăbuș să-l ajute pe Lăbuș! Adăpostul din Galați are nevoie de ajutorul nostru!

Cu toate că în acești ani nu le-a fost ușor deloc, cei de la Help Lăbuș nu au renunțat la misiunea lor și au continuat să se lupte pentru dreptul la o viață normală a tuturor animalelor lipsite de noroc. Da, în pofida tuturor piedicilor, a lipsei de fonduri și, până la urmă, a lipsei de susținere din partea autorităților locale.

„Iată că a venit vremea să continuăm și vă anunțăm cu bucurie și speranță că începem construcția unei noi hale pentru cățeii din adăpostul vechi. Deocamdată, am reușit să pregătim terenul unde urmează să fie ridicate noile boxe. Vor urma câteva luni grele, va fi mult de muncă, însă totul devine mai ușor atunci când ai prieteni devotați ca Tierhilfe SternenTiere.”, ne povestesc cei de la Ajutați-l pe Lăbuș, din Galați.

Cum puteți ajuta? Donând! Iar dacă banii nu vă dau afară din casă, însă aveți la dispoziție o altă resursă importantă, ca de exemplu, cea a timpului, puteți să-i contactați pe cei de la Ajutați-l pe Lăbuș, pentru a vă oferi voluntari. Credeți-mă, este mare nevoie de orice fel de ajutor, fie și reprezentat de voluntariat.

Nu în ultimul rând: adoptați!

Întreg articolul pe site-ul HASHTAG NEWShttps://www.hashtagnews.ro/30/06/2020/lifestyle/ajutati-l-pe-labus-sa-l-ajute-pe-labus-adapostul-din-galati-are-nevoie-de-ajutorul-nostru/

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top