va aflati aici:
Home > Actualitate > Noi locuri de parcare la „Stirex“

Noi locuri de parcare la „Stirex“

Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a anunţat, astăzi, miercuri, 19 februarie 2020, pe pagina sa de Facebook, că începe demolarea garajelor din Mazepa, deţinătorii bateriilor de garaje din zona „Stirex” fiind deja notificaţi să elibereze terenul pe care se vor amenaja noi locuri de parcare.

„Jos garajele şi în Mazepa. Bateriile de garaje nu-şi mai au rostul în cartiere. Am notificat deja deţinătorii celor din zona «Stirex» să elibereze terenul pe care vom amenaja noi locuri de parcare, atât de necesare. Ştiu că este o mare nerăbdare să ajungem în toate zonele, deci acţiunile noastre vor continua“, se arată în postarea edilului, informează MONITORUL DE GALAȚI.

Noi locuri de parcare la „Stirex” (FOTO) – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a anunţat, astăzi, miercuri, 19 februarie 2020, pe pagina sa de Facebook, că începe demolarea garajelor din Mazepa, deţinătorii bateriilor de garaje din zona „Stirex” fiind deja notificaţi să elibereze terenul pe care se vor amenaja noi locuri de parcare. „Jos garajele şi în Mazepa.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top