va aflati aici:
Home > Actualitate > Focare de infectare cu noul coronavirus la agenții economici

Focare de infectare cu noul coronavirus la agenții economici

Noi focare COVID 19 în Galați. În doar două zile au explodat cifrele, după două săptămâni de relaxare. De la 848 de confirmați, câți erau duminică, astăzi s-a ajuns la 917 persoane infectate cu noul coronavirus. Principalele  noi focare sunt pe platforma  Santierului Naval și un depozit de medicamente. Autoritățile sunt îngrijorate, pentru că dacă acesta va fi ritmul de infectare, în cateva zile spitalele vor fi sufocate.

A fost confirmat un focar la o firmă de distribuţie de medicamente. Cei 35 angajaţi au fost testaţi. Dintre aceştia, 12 au rezultate pozitive, 19 au rezultate negative şi avem patru analize în aşteptare. Firma a fost închisă pentru dezinfecţie terminală. Se continuă ancheta epidemiologică pentru identificarea contacţilor. Cei depistaţi pozitiv au fost internaţi în spitalele suport”, a precizat  Liliana Iordăchescu, DSP Galati, relatează REPERUL.

Focare de infectare cu noul coronavirus la agenții economici – Reperul

Noi focare COVID 19 în Galați. În doar două zile au explodat cifrele, după două săptămâni de relaxare. De la 848 de confirmați, câți erau duminică, astăzi s-a ajuns la 917 persoane infectate cu noul coronavirus. Principalele noi focare sunt pe platforma Santierului Naval și un depozit de medicamente. Autoritățile…

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top