va aflati aici:
Home > Economie > 120 de antreprenori gălățeni la Conferința ZF Branduri româneşti

120 de antreprenori gălățeni la Conferința ZF Branduri româneşti

Producătorii locali şi consumul de pro­duse româneşti ar trebui încu­rajate, iar antreprenorii care vor să dezvolte un brand puternic trebuie să gândească în perspec­tivă şi să încerce să se diferenţieze pe piaţă. Acestea au fost câteva dintre direcţiile dezbă­tute la conferinţa ZF Branduri româneşti, or­ga­nizată pe 25 iunie 2019 la Galaţi de Ziarul Financiar în parteneriat cu Raiffeisen Bank România.

Citește și STAER a ajuns la 350 de angajați după insolvență

Peste 120 de antreprenori locali au participat la evenimentul la care s-a discutat despre poveştile din spatele câtorva dintre cele mai puternice branduri locale, dar şi cum se poate dezvolta mai accelerat regiunea Galaţi-Brăila.

Un obiectiv al acestor întâlniri este de a inspira, de a da posibilitatea clienţilor să afle, să meargă mai departe. Finanţăm companii româneşti pentru că noi credem în par­teneriat şi perspectivă, pentru că suntem în România. Vrem să arătăm că putem face mult mai mult împreună.

Felix Daniliuc, director executiv Raiffeisen Bank România

Articol integral pe Ziarul Financiar.

Conferinţa ZF/Raiffeisen Branduri româneşti, Galaţi: Cum să îţi construieşti un brand puternic? Brandul este cel care rămâne în urma antreprenorilor, iar ei trebuie să se întoarcă la domeniile în care au expertiză pentru construcţia unui brand puternic | Ziarul Financiar

Peste 120 de antreprenori locali au participat ieri la evenimentul ZF Branduri româneşti, organizat în parteneriat cu Raiffeisen Bank la Galaţi Resursele naturale pe care le are o regiune trebuie exploatate de către antreprenori pentru a crea branduri care să se diferenţieze în piaţă.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top