va aflati aici:
Home > Actualitate > Vot online pentru modernizarea străzilor Siderurgiştilor şi 1 Decembrie 1918

Vot online pentru modernizarea străzilor Siderurgiştilor şi 1 Decembrie 1918

Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a lansat, miercuri, 17 iulie 2019, pe pagina oficială de Facebook, o consultare publică privind proiectul de modernizare, cu fonduri europene, a străzilor Siderurgiştilor şi 1 Decembrie 1918. Astfel, gălăţenii sunt invitaţi să se pronunţe dacă doresc pe aceste artere ca traficul să fie fluidizat, cu două benzi pe sens, iar în zonele care permit să se realizeze şi parcări, sau dacă doresc mai multe locuri de parcare, dar cu unele segmente de drum cu o singură bandă pe sens . Votul online este deschis până vineri, 19 iulie, la ora 11:00, iar varianta câştigătoare va fi pusă în aplicare, informează Monitorul de Galați.

Vot online pentru modernizarea străzilor Siderurgiştilor şi 1 Decembrie 1918 – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a lansat, miercuri, 17 iulie 2019, pe pagina oficială de Facebook, o consultare publică privind proiectul de modernizare, cu fonduri europene, a străzilor Siderurgiştilor şi 1 Decembrie 1918.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top