va aflati aici:
Home > Actualitate > Poliţiştii locali încep să strângă persoanele fără adăpost de pe străzi de pe 1 decembrie 2019

Poliţiştii locali încep să strângă persoanele fără adăpost de pe străzi de pe 1 decembrie 2019

De la 1 decembrie 2019 şi până la finele lunii februarie 2020, la nivelul Poliţiei Locale Galaţi se va derula planul de măsuri „Hibernal 2019 – 2020”. Prin obiectivele principale se numără şi identificarea persoanelor fără adăpost şi internarea lor în Centrul de Urgenţă pentru Persoane fără Adăpost Galaţi. Măsurile legale întreprinse de Poliţia Locală Galaţi au drept scop funcţionarea  normală a instituţiilor statului, asigurarea fluenţei circulaţiei pe drumurile publice de pe raza teritorială de competenţă, atât în timpul cât şi după producerea efectelor fenomenelor naturale, reducerea riscului producerii de decese din cauza hipotermiei în rândul persoanelor vulnerabile (fără adăpost) precum şi indentificarea locurilor unde se adăpostesc temporar, în vederea prevenirii incendiilor cauzate de sursele improvizate de incălzire pe care aceştia le folosesc şi limitarea vătămărilor corporale a cetăţenilor ce au ca principală cauză neîndepărtarea de către persoanele responsabile a poleiului, zăpezii sau a ţurţurilor de pe trotuare şi căi de acces, informează ADEVĂRUL.

Poliţiştii locali încep să strângă persoanele fără adăpost de pe străzi. Persoanele aflate sub influenţa alcoolului vor fi internate la Psihiatrie

De la 1 decembrie 2019 şi până la finele lunii februarie 2020, la nivelul Poliţiei Locale Galaţi se va derula planul de măsuri „Hibernal 2019 – 2020″. Prin obiectivele principale se numără şi identificarea persoanelor fără adăpost şi internarea lor în Centrul de Urgenţă pentru Persoane fără Adăpost Galaţi.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top