va aflati aici:
Home > Politica > Viorel Ștefan propus pentru Curtea Europeană de Conturi

Viorel Ștefan propus pentru Curtea Europeană de Conturi

Libertatea publică astăzi documentul oficial prin care Luminița Odobescu, ambasadorul României la UE, l-a propus pe Viorel Ștefan la Curtea Europeană de Conturi. Parlamentarul PSD gălățean nu a lucrat niciodată la Curtea de Conturi și nu are nici o experiență în audit. Potrivit Legii salarizării, în prezent Viorel Ștefan în calitatea sa de vicepremier, câștigă 22.256 de lei brut, adică în mână lunar primește 13.000 de lei. În Luxemburg, acolo unde Curtea Europeană de Conturi își are sediul, salariul brut este de aproape 22.000 de euro ( 103.552 de lei ), adaugă Libertatea.

Guvernul îl propune pe vicepremierul Viorel Ștefan într-o funcție pentru care nu are experiență: membru al Curții Europene de Conturi cu salariu de aproape 22.000 de euro brut pe lună

Parlamentarul PSD Viorel Ștefan nu a lucrat niciodată la Curtea de Conturi și nu are nici o experiență în audit. Curtea Europeană. Citește mai multe.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

4 thoughts on “Viorel Ștefan propus pentru Curtea Europeană de Conturi

  1. Nu putem ieși și noi in Europa cu tineri??Merge m numai cu tinichele ruginite, care nu vorbesc nici o limbă străină,plus la cat sunt de bătrâni riscă să moară acolo și trebuie să le mai plstim și repatrierea rămășițelor.

Lasă un răspuns

Top