va aflati aici:
Home > Actualitate > Bătrâne cercetate după ce au furat un câine din vecini pentru că animalul lătra

Bătrâne cercetate după ce au furat un câine din vecini pentru că animalul lătra

Poveste bizară în localitatea Sat Costi din comuna gălăţeană Vânători, unde două respectabile pensionare au pândit ca vecinii să nu fie acasă pentru ca una dintre ele să escaladeze un gard de 2 metri, să fure căţelul vecinilor şi să îl bage în sac. Motivul – câinele lătra. Animalul a fost apoi abandonat undeva pe centura oraşului. Cele două doamne, una în vârstă de 62 de ani, care a sărit gardul, şi alta de 75 de ani, care a ajutat, nu ştiau că vecinii îşi puseseră cameră de supraveghere cât casa e reabilitată şi nu mai stau mereu acolo.

„Femeile astea amândouă au sărit gardul şi au luat căţelul. Au profitat că fratele era plecat, era plecată şi mama. Când le-am întrebat ce s-a întâmplat cu căţelul, că am văzut pe cameră, au zis că e faptul consumat, că l-au mâncat. Apoi au venit şi de la poliţie şi de la Protecţia Animalelor şi le-au spus că l-au dus într-o parcare, undeva pe Centura Brateșului. Dacă spune că a fost bolnavă, cum a putut să sară gardul ăsta de tablă la 60 şi ceva de ani, că gardul are 2 metri!?“, se întreabă Puiu Grigoraş, proprietarul câinelui furat, relatează MONITORUL DE GALAȚI.

Bătrâne cercetate după ce au furat un câine din vecini pentru că animalul lătra (VIDEO) – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Poveste bizară în localitatea Sat Costi din comuna gălăţeană Vânători, unde două respectabile pensionare au pândit ca vecinii să nu fie acasă pentru ca una dintre ele să escaladeze un gard de 2 metri, să fure căţelul vecinilor şi să îl bage în sac. Motivul – câinele lătra.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top