va aflati aici:
Home > Economie > VEGA 93, aflată în reorganizare, a mai concediat aproape o sută de salariați

VEGA 93, aflată în reorganizare, a mai concediat aproape o sută de salariați

De la începutul anului până acum, compania a mai renunţat la aproape o sută de salariaţi, ajungând la 317, după ce făcuse disponibilizări şi în anii trecuţi.

Compania de construcţii Vega 93 din Galaţi, aflată în reorganizare, a vândut până acum active în valoare totală de 21,1 milioane de lei pentru a face faţă dificultăţilor financiare.

„Activele valorificate prin vânzare sunt cele care nu au fost necesare pentru derularea activităţilor. În perioada următoare, compania îşi continuă activitatea în cadrul perioadei de reorganizare, cu focus pe realizarea planului, atât din perspectiva desfă­şurării activităţii curente, cât şi în ceea ce priveşte plăţile către creditori“, spun reprezentanţii CITR, administratorul judiciar al Vega 93, informează ZIARUL FINANCIAR.

Constructorul Vega 93 din Galaţi, deţinut de Cornel Istrate şi aflat în reorganizare, a vândut active de peste 21 mil. lei şi şi-a dublat afacerile în S1/2019, ajungând la 27,5 mil. lei | Ziarul Financiar

De la începutul anului până acum, compania a mai renunţat la aproape o sută de salariaţi, ajungând la 317, după ce făcuse disponibilizări şi în anii trecuţi. Compania de construcţii Vega 93 din Galaţi, aflată în reorganizare, a vândut până acum active în valoare totală de 21,1 milioane de lei pentru a face faţă dificultăţilor financiare.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top