va aflati aici:
Home > Politica > Dăncilă, la “interviul” Epoch Times: Dacă aţi văzut imagini cu femei şi copii gazaţi pe 10 august, de ce n-aţi intervenit?

Dăncilă, la “interviul” Epoch Times: Dacă aţi văzut imagini cu femei şi copii gazaţi pe 10 august, de ce n-aţi intervenit?

Reporter: Referitor la 10 august. Aţi spus că aţi fost în concediu pe 10 august. Ne puteţi spune unde eraţi în seara zilei de 10 august?

Viorica Dăncilă: În concediu.

Reporter: Unde anume eraţi în concediu?

Viorica Dăncilă: În concediu.

Valeriu Steriu (purtătorul de cuvânt PSD): Mulţumim!

Reporter: Aveaţi legătură telefonică? Ştiaţi ce se întâmplă în ţară ca premier al României? Presupun că puteaţi fi găsită şi în Zanzibar dacă eraţi plecată. Întrebarea mea este: spuneţi că veţi fi un preşedinte care luptă pentru fiecare român. Dacă eraţi la curent cu ceea ce se întâmpla în Piaţa Victoriei şi aţi văzut imagini cu bătrâni gazaţi, cu femei gazate, cu copii gazaţi, de ce nu aţi dat un telefon să cereţi oprirea acelei intervenţii în forţă? (interviu realizat de EPOCHTIMES-ROMANIA).

Dăncilă, la “interviul” Epoch Times: Dacă aţi văzut imagini cu femei şi copii gazaţi pe 10 august, de ce n-aţi intervenit? | Epoch Times România

Prezidenţiabila PSD Viorica Dăncilă a ieşit, joi seară, într-o nouă conferinţă de presă maraton la Palatul Parlamentului, unde mai bine de o oră şi jumătate a răspuns întrebărilor presei “ostile”. Reporterul Epoch Times Loredana Diacu a ridicat o serie de probleme care preocupă societatea civilă.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top