va aflati aici:
Home > Actualitate > USR și PLUS au adoptat fuziunea. Barna și Cioloș, co-președinții alianței

USR și PLUS au adoptat fuziunea. Barna și Cioloș, co-președinții alianței

Cele două delegații ale USR și PLUS au adoptat, sâmbătă, în cadrul unui congres on-line, protocolul de fuziune a celor două partide, care se va numi „USR PLUS”, iar Dan Barna și Dacian Cioloș vor fi co-președinți.

„În urmă cu puțin timp Congresul USR a aprobat fuziunea cu PLUS. Am fost împreună de la început, am fost puternici în alianță, unirea este un pas firesc. Este ceea ce și-au dorit membrii noștri, este ceea ce ne-a cerut electoratul. Împreună suntem și mai hotârâți să luptăm pentru idelurile și principiile noastre, iar voința noastră de a schimba România în bine este începând de astăzi și mai puternică.

Vechile partide au avut timp de 30 de ani șansa să dovedească ce pot să facă. Acum e rândul generației noastre să decidă cum va arăta această țară”, a scris Dan Barna pe pagina sa de Facebook, relatează HASHTAG NEWS.

USR și PLUS au adoptat fuziunea. Barna și Cioloș, co-președinții alianței – Hashtag News

Cele două delegații ale USR și PLUS au adoptat, sâmbătă, în cadrul unui congres on-line, protocolul de fuziune a celor două partide, care se va numi „ USR PLUS “, iar Dan Barna și Dacian Cioloș vor fi co-președinți. „În urmă cu puțin timp Congresul USR a aprobat fuziunea cu PLUS.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top