va aflati aici:
Home > Actualitate > Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi poate produce, la cerere, prin imprimare 3D, măşti şi viziere

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi poate produce, la cerere, prin imprimare 3D, măşti şi viziere

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi vine în sprijinul personalului medical cu echipamente de protecție realizate prin imprimare 3D. În momentul de față se așteaptă avizarea acestor echipamente din partea Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România și se fac demersuri pentru încheierea unor parteneriate cu firme ce doresc să doneze materialele necesare pentru obținerea vizierelor și măștilor de protecție, anunță “UNIVERSITATEA DUNĂREA DE JOS” din GALAȚI  pe site-ul său.

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi poate produce, la cerere, prin imprimare 3D, măşti şi viziere

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi vine în sprijinul personalului medical cu echipamente de protecție realizate prin imprimare 3D. În momentul de față se așteaptă avizarea acestor echipamente din partea Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România și se fac demersuri pentru încheierea unor parteneriate cu firme ce doresc să doneze materialele necesare pentru obținerea vizierelor și măștilor de protecție.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top