va aflati aici:
Home > Actualitate > Unde şi cum se pot contesta amenzile primite în perioada stării de urgenţă

Unde şi cum se pot contesta amenzile primite în perioada stării de urgenţă

Din ce în ce mai mulţi cetăţeni reclamă faptul că au fost nedreptăţiţi atunci când au primit amenzi deşi ei respectau prevederile ordonanţelor militare în vigoare pe perioada stării de urgenţă instituită ca urmare a panedemiei de coronavirus.

Unde şi cum se contestă amenzile care au la bază prevederile ordonanţelor militare, ne explică Av. Ioan Mihai Tănase: ” Astfel, conform art. 31, procesul – verbal poate fi atacat cu plângere în termen de 15 zile de la data înmânării sau a comunicării, dupa caz. Plangerea se depune la judecătoria în a cărei circumscripţie a fost săvârşită contravenţia. Controlul aplicării şi executării sancţiunilor contravenţionale este de competenţa exclusivă a instanţei. Plângerea suspendă executarea sancţiunilor contravenţionale.”, relatează MONITORUL DE GALAȚI.

Unde şi cum se pot contesta amenzile primite în perioada stării de urgenţă – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Din ce în ce mai mulţi cetăţeni reclamă faptul că au fost nedreptăţiţi atunci când au primit amenzi deşi ei respectau prevederile ordonanţelor militare în vigoare pe perioada stării de urgenţă instituită ca urmare a panedemiei de coronavirus. Unde şi cum se contestă amenzile care au la bază prevederile ordonanţelor militare, ne explică Av.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top