va aflati aici:
Home > Actualitate > Un Taximetrist Din Galați A Fost Jefuit Cu Pistolul La Tâmplă

Un Taximetrist Din Galați A Fost Jefuit Cu Pistolul La Tâmplă

Un șofer de taxi de la Samatax Galați a fost bătut și jefuit, în această dimineață, de niște clienți pe care trebuia să ii ducă la un loc de agrement spre Brăila.

Taximetristul se afla în stație, lângă benzinăria de la ieșirea din Galați spre Brăila, pe dig, când în mașină s-au urcat cei trei clienți. În apropiere de Priza Dunării, spun colegii taximetristului, unul dintre clienți i-ar fi pus un pistol la tâmplă șoferului de taxi, cerându-i să coboare din mașină.

Între taximetristul de la Samatax și clienți s-a iscat o altercație, moment în care șoferul de taxi s-a rănit la un picior (fractură). Clienții au reușit să îi fure mașina și au plecat spre Brăila. Taxiul furat a fost găsit câteva ore mai târziu, abandonat în Brăila, informează EXPRESS DE DUNĂRE.

Ca-n Vestul Sălbatic. Un taximetrist din Galați a fost jefuit cu pistolul la tâmplă

Un șofer de taxi de la Samatax Galați a fost bătut și jefuit, în această dimineață, de niște clienți pe care trebuia să ii ducă la un loc de agrement spre Brăila. Taximetristul se afla în stație, lângă benzinăria de la ieșirea din Galați spre Brăila, pe dig, când în mașină s-au urcat cei trei clienți.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top