va aflati aici:
Home > Actualitate > Un român din Marea Britanie arată că autocolantul „votat” se poate dezlipi

Un român din Marea Britanie arată că autocolantul „votat” se poate dezlipi

Cu cinci zile înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale, apar îndoieli serioase cu privire la votul prin corespondență. Un român stabilit în Marea Britanie arată într-o demonstrație video, postată pe pagina sa de Facebook, că autocolantul cu mențiunea „votat” poate fi dezlipit și mutat cu ușurință după preferințele celor care vor număra voturile. Asta în ciuda faptului că în instrucțiunile primite odată cu buletinul de vot scrie clar că, odată aplicat, autocolantul nu mai poate fi dezlipit fără a nu conduce la distrugerea acestuia. În replică, Florin Mituleţu, preşedintele AEP a explicat la DIGI24 că nu există nicio posibilitate de fraudare a votului.

Un român din Marea Britanie arată că autocolantul „votat” se poate dezlipi. Mituleţu (AEP): Cine îl mută o face pe propria răspundere

Cu cinci zile înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale, apar îndoieli serioase cu privire la votul prin corespondență. Un român stabilit în Marea Britanie arată într-o demonstrație video, postată pe pagina sa de Facebook, că autocolantul cu mențiunea „votat” poate fi dezlipit și mutat cu ușurință după preferințele celor care vor număra voturile.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top