va aflati aici:
Home > Actualitate > Un gălățean a luat inițiativa și a început să facă singur viziere pentru medici

Un gălățean a luat inițiativa și a început să facă singur viziere pentru medici

Pentru a produce acest tip de echipament este nevoie de Pet-G 0.5 mm (plexic), arici de 2cm lățime și burete. Cu aceste 3 materiale și multă îndemânare, Cosmin produce zeci de viziere care sunt distribuite medicilor și farmaciștilor. Semimaraton Galați susține inițiativa și a deschis o pagină unde oricine poate dona.

 Vizierele le distribui gratuit?

Vizierele le distribui gratuit. Am avut donații din partea prietenilor la 3 zile după ce am început producerea lor, am comandat alte materiale. La încă 2 zile de la începerea proiectului au intervenit și cei de la Fundația Comunitară Galați, iar acum facem viziere, achiziționăm bonete, ciupici, mănuși și măști medicale. Primul colet deja a sosit la sediul iPrint, relatează REALITATEA DE GALAȚI.

Un gălățean a luat inițiativa și a început să facă singur viziere pentru medici – Realitatea de Galati

Cosmin Filer a preluat inițiativa și a început să producă viziere pentru medici. Pentru a produce acest tip de echipament este nevoie de Pet-G 0.5 mm (plexic), arici de 2cm lățime și burete. Cu aceste 3 materiale și multă îndemânare, Cosmin produce zeci de viziere care sunt distribuite medicilor și farmaciștilor.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top