va aflati aici:
Home > Actualitate > Un bărbat s-a baricadat în casă după ce o femeie a anunţat la 112 că prezintă simptome specifice COVID-19

Un bărbat s-a baricadat în casă după ce o femeie a anunţat la 112 că prezintă simptome specifice COVID-19

Joi, 3 septembrie, în jurul orei 11,30, jandarmii aflaţi în patrulare pe raza Secţiei 3 poliţie Galaţi au fost solicitaţi printr-un apel la 112 în sprijinul unui echipaj medical de ambulanţă, care a fost ameninţat cu acte de violenţă de către doi bărbaţi. La faţa locului, jandarmii au aplanat conflictul şi din verificările făcute a rezultat faptul că în această dimineaţă o persoană a sesizat la 112 că un prieten al său prezintă simptome specifice COVID-19. În momentul în care a ajuns echipajul medical, bărbatul, în vârstă de 25 ani, a devenit recalcitrant şi a refuzat să îi însoţească către Spitalul de Urgenţă Galaţi.

Pentru a preveni escaladarea situaţiei au fost chemaţi jandarmii, iar la vederea oamenilor legii, bărbatul a fugit în apartament şi s-a închis în casă. Jandarmii au mers să discute cu bărbatul în cauză, însă au fost împiedicaţi de un prieten al acestuia, relatează ADEVĂRUL.

Un bărbat s-a baricadat în casă după ce o femeie a anunţat la 112 că prezintă simptome specifice COVID-19

Doi bărbaţi din Galaţi au fost sancţionaţi de către jandarmi pentru injurii şi împiedicarea oamenilor legii de a lua măsurile legale. Scandalul a pornit de la sesizarea făcută de o femeie care a anunţat la 112 că amicul său prezintă simptome specifice COVID-19. Bărbatul a refuzat să fie preluat de ambulanţă.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top