va aflati aici:
Home > Economie > Brăila Mall modernizează 7.000 mp de spaţii comerciale şi anunţă deschiderea DECATHLON

Brăila Mall modernizează 7.000 mp de spaţii comerciale şi anunţă deschiderea DECATHLON

Brăila Mall a finalizat lucrările de modernizare a centrului comercial pentru a le oferi clienţilor o experienţă completă de cumpărături. 7000 de metri pătraţi au fost modernizaţi, iar valoarea investiţiei ajunge la 2 milioane de euro. Ca parte a procesului de reconfigurare, brandul de renume în materie de articole sportive, DECATHLON, va deschide în centrul comercial din Brăila un magazin cu o suprafaţă de peste 2000 mp.

Brăila Mall îşi diversifică mixul de chiriaşi şi începând din data de 3 septembrie 2020, iubitorii unui stil de viaţă activ îşi vor putea alege articolele favorite din noul magazin DECATHLON. Acesta se va deschide într-un spaţiu nou amenajat din incinta centrului comercial şi le va oferi clienţilor articole pentru peste 60 de sporturi, relatează MONITORUL DE GALAȚI.

Brăila Mall modernizează 7.000 mp de spaţii comerciale şi anunţă deschiderea DECATHLON – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Brăila Mall: 7000 mp reconfiguraţi pentru noi spaţii comerciale după o investiţie de 2 milioane de euro * Brandul de articole sportive DECATHLON din Brăila Mall dă startul la cumpărături pe 3 septembrie, ora 17:00 Brăila, 2 septembrie 2020. Brăila Mall a finalizat lucrările de modernizare a centrului comercial pentru a le oferi clienţilor o experienţă completă de cumpărături.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top