va aflati aici:
Home > Actualitate > ULTIMA ORĂ Se INTERZIC slujbele în biserici: În județ se impune purtarea OBLIGATORIE a măştii în aer liber

ULTIMA ORĂ Se INTERZIC slujbele în biserici: În județ se impune purtarea OBLIGATORIE a măştii în aer liber

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Galaţi a decis, miercuri, să instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie de către toate persoanele din judeţ cu vârsta de peste 5 ani, în spaţiile aglomerate, închise sau deschise, informează Prefectura Galaţi. Brașov, Vâlcea, Argeș, Prahova și Dâmbovița sunt județele care au introdus primele purtarea obligatorie a măștilor în aer liber.

Identificarea spaţiilor aglomerate şi a intervalului orar în care este obligatorie purtarea măştii de protecţie vor fi stabilite de către fiecare consiliu local pentru situaţii de urgenţă şi vor fi înaintate către Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Galaţi până la data de 30 iulie, ora 12,00, informează ȘTIRI PE SURSE.

ULTIMA ORĂ Se INTERZIC slujbele în biserici: Încă un județ impune purtarea OBLIGATORIE a măştii în aer liber

Publicat: Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Galaţi a decis, miercuri, să instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie de către toate persoanele din judeţ cu vârsta de peste 5 ani, în spaţiile aglomerate, închise sau deschise, informează Prefectura Galaţi. Brașov, Vâlcea, Argeș, Prahova și Dâmbovița sunt județele care au introdus primele purtarea obligatorie a măștilor în aer liber.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top