va aflati aici:
Home > Actualitate > Trei incidente electorale la prezidențiale în Galați

Trei incidente electorale la prezidențiale în Galați

Trei incidente au fost înregistrate până acum la Biroul Electoral Județean (BEJ) Galați si Poliția a deschis dosare penale în două cazuri, pentru frauda la vot.
Reprezentanții BEJ Galati au declarat că este vorba despre o femeie care s-ar fi filmat în cabina votând și care ulterior a postat imaginile pe o rețea de socializare și de doi bărbați – unul de 38 de ani, din municipiul Galati, care a votat la secția nr. 74 și un deținut din Penitenciarul Galați, în vârsta de 32 de ani, care a votat prin intermediul urnei mobile.Aceștia au votat deși aveau suspendat dreptul de vot prin decizii ale instanțelor de judecată, informează WALL-STREET.RO.

Alegeri prezidentiale: Doua dosare penale deschise de politie pentru frauda la vot in Galati

Trei incidente au fost inregistrate pana acum la Biroul Electoral Judetean (BEJ) Galati si Politia a deschis dosare penale in doua cazuri, pentru frauda la vot. Reprezentantii BEJ Galati au declarat ca este vorba despre o femeie care s-ar fi filmat in cabina votand si care ulterior a postat imaginile pe o retea de socializare si de doi barbati – unul de 38 de ani, din municipiul Galati, care a votat la sectia nr.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top