va aflati aici:
Home > Actualitate > Traficul naval pe Dunarea fluviala – in continuare inchis

Traficul naval pe Dunarea fluviala – in continuare inchis

Traficul naval pe Dunărea fluvială rămâne în continuare închis din cauza stratului gros de gheaţă. Şi circulaţia bacurilor de pe malul gălăţean pe cel tulcean rămâne întreruptă.

Transportul pasagerilor se efectuează cu ajutorul unui împingător al NAVROM, care transportă maxim 35 de pasageri, nu însă şi autovehicule. În ultimele patru zile împingătorul a efectuat o cursă dimineaţa la ora 7:00 şi una seara la ora 17:00, însă de luni acesta va efectua câte două curse dimineaţa şi două seara, prima cursă plecând de la ora 6:00.

Pentru transportul localnicilor peste Dunărea îngheţată, AFDJ Galaţi a trimis nava „Mamaia 2”, care a plecat duminica dimineata  la oara 7:00 din Sulina către Tulcea, în urma ei circulând şi nava de pasageri „Mirceşti”, care efectuează de asemenea curse Sulina – Tulcea. Cât priveşte restul navelor AFDJ, ”Perseus” are astăzi ca misiune spargerea gheţii din zona Tulcea – Isaccea, însă după ce îşi va rezolva defecţiunea tehnică cu care se confruntă, iar remorcherul ”Gheorghieni 2” acţionează pe canalul Sulina, anunta Radio Iasi.

Citeste stirea pe radioiasi.ro:

Galați: Traficul naval pe Dunărea fluvială rămâne închis

Tot pentru transportul localnicilor peste Dunărea îngheţată, AFDJ Galaţi a trimis nava „Mamaia 2″, care a plecat în această dimineaţă de la oara 7:00 din Sulina către Tulcea, în urma ei circulând şi nava de pasageri „Mirceşti”, care efectuează de asemenea curse Sulina – Tulcea.

 

 

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top