va aflati aici:
Home > Actualitate > Teatrul Dramatic Galaţi, în doliu! Marele actor Lucian Pînzaru a murit

Teatrul Dramatic Galaţi, în doliu! Marele actor Lucian Pînzaru a murit

„Teatrul Dramatic „Fani Tardini” a aflat azi, 16 februarie 2021, cutremurătoarea veste a plecării din această lume a unuia dintre cei mai emblematici actori ai săi: Lucian Pînzaru. Teatrul din Galaţi este azi în doliu! Avem cu toţii un puternic gust al amărăciunii, al mâhnirii care ne ştrangulează şi ne amestecă gândurile, stările, sentimentele… Suntem, împreună, strânşi legaţi de o mare şi copleşitoare TRISTEŢE! Artistul care ne-a inspirat, Omul care ne-a dat cu generozitate din bogăţia lui interioară, el, LUCIAN, ne părăseşte acum, lăsându-ne cu sufletele şchioape!Ne gândim că Lucian a trăit aşa cum a vrut – şi a vrut să ardă pentru meserie, să iubească teatrul şi pe oamenii din el, să respecte şi să onoreze fără cusur publicul care i-a răsplătit munca şi talentul timp de peste 25 de ani. Teatrul din Galaţi a fost onorat că Lucian a ales să-mpartă scândura asta fascinantă cu trupa pe care a găsit-o aici!”, au transmis reprezentanţii Teatrului Dramatic, relatează ADEVĂRUL.

Corpul neînsufleţit al lui Lucian Pînzaru va fi depus în Foaierul Teatrului Dramatic „Fani Tardini” astăzi, 16 februarie 2021, după ora 20:00. Cei care l-au îndrăgit pe actor îi vor putea aduce ultimele omagii până miercuri seara, 17 februarie 2021.   Trupul actorului va fi incinerat joi, 18 februarie 2021, la Bucureşti. La dorinţa actorului, cenuşa sa va fi împrăştiată pe Dunăre, la Galaţi. „Eu sunt un iubitor de Dunăre”, spunea Lucian Pînzaru într-un interviu acordat în mai 2020.

https://adevarul.ro/locale/galati/teatrul-dramatic-doliu-marele-actor-lucian-pinzaru-murit-1_602bcf255163ec42710e18de/index.html

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top