va aflati aici:
Home > Actualitate > O fostă casă parohială din Galați a fost transformată în grădiniță

O fostă casă parohială din Galați a fost transformată în grădiniță

Grădinița nr. 6  din Galați funcționează de puțin timp în fosta casă parohială, unde s-au amenajat patru săli de clasă. „Inițiativa a aparținut preotului paroh de la parohia «Sfinții Trei Ierarhi». Grădinița funcționa la parterul unui bloc, în condiții improprii. În baza protocolului încheiat cu primăria, clădirea fostei case parohiale va fi folosită gratuit pentru următorii 10 ani, cu posibilitatea de prelungire”, ne-a declarat preotul Rareș Bucur, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei „Dunărea de Jos”.
Valoarea lucrărilor (proiectare și execuție) pentru amenajarea grădiniței este de 250.000 lei cu TVA. Fondurile au fost alocate de la bugetul local al municipiului Galați. Primăria municipiului Galați a înființat anul trecut, în urma colaborării cu Arhiepiscopia ”Dunărea de Jos”, în apropierea grădiniței, în același areal, și un centru de permanență pentru servicii medicale, relatează LIBERTATEA.

O fostă casă parohială din Galați a fost transformată în grădiniță

Grădinița nr. 6 din Galați funcționează de puțin timp în fosta casă parohială, unde s-au amenajat patru săli de clasă. „Inițiativa a aparținut preotului paroh de la parohia “Sfinții Trei Ierarhi”. Grădinița funcționa la parterul unui bloc, în condiții improprii.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top