va aflati aici:
Home > Actualitate > Suspiciune de COVID-19 la Serviciul Permise şi Înmatriculări din Galaţi. Activitatea instituţiei a fost supendată

Suspiciune de COVID-19 la Serviciul Permise şi Înmatriculări din Galaţi. Activitatea instituţiei a fost supendată

Activitatea Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor (SPCRPCIV) Galaţi a fost suspendată din cauza unei suspiciuni de infectare a unui angajat cu virusul SARS-CoC-2, a declarat, joi, prefectul judeţului, Gabriel Avrămescu. „Suspiciunea a apărut noaptea trecută şi am decis să suspendăm activitatea instituţiei. Este o măsură preventivă. Pe parcursul zilei aşteptăm rezultatul testului. Persoana suspectă este izolată la domiciliu”, a precizat Gabriel Avrămescu. În urma măsurii de suspendare a activităţii, la centrele din Galaţi şi din Tecuci nu se vor mai preschimba sau obţine acte, iar examinarea pentru permisul auto va fi reprogramată pentru date care vor fi anunţate în timp util candidaţilor, informează ADEVĂRUL.

Suspiciune de COVID-19 la Serviciul Permise şi Înmatriculări din Galaţi. Activitatea instituţiei a fost supendată

Activitatea Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor (SPCRPCIV) Galaţi a fost suspendată din cauza unei suspiciuni de infectare a unui angajat cu virusul SARS-CoC-2, a declarat, joi, prefectul judeţului, Gabriel Avrămescu. „Suspiciunea a apărut noaptea trecută şi am decis să suspendăm activitatea instituţiei. Este o măsură preventivă.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top