va aflati aici:
Home > Actualitate > Solidaritate/Doi soți din Galați, primii donatori de plasmă pentru pacienții cu COVID-19, în stare gravă

Solidaritate/Doi soți din Galați, primii donatori de plasmă pentru pacienții cu COVID-19, în stare gravă

Monica și George Stoica au fost infectați cu COVID-19 în urmă cu aproape o lună. După ce s-au vindecat, au văzut pe Facebook apelul medicilor de la Secția ATI pentru a dona plasma, necesară unui pacient de 45 de ani. Cei doi soți nu au stat pe gânduri și au sunat la Centrul de Transfuzie din Galați pentru a-și anunța intenția.

Pentru cei care s-au vindecat, îi felicit că au reușit să învingă acest virus care într-un timp atât de scurt ne-a împrăștiat viața și ne-a schimbat toate coordonatele. Îi îndemn să recurgă și dumnealor la această procedură, care nu este absolut deloc dureroasă”, a declarat Monica Stoica, primul donator de plasmă din Galați, relatează CETĂȚEANUL.

Solidaritate/Doi soți din Galați, primii donatori de plasmă pentru pacienții cu COVID-19, în stare gravă

Vești bune pentru pacienții infectați cu COVID-19, aflați stare gravă la Secția Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență. Doi gălățeni, soț și soție, vindecați de COVID-19 au donat plasmă pentru a salva viețile pacienților în stare critică. Astăzi au fost realizate, în premieră regională, primele recoltări de plasmă.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top