va aflati aici:
Home > Actualitate > Suspecţi de proxenetism prin metoda „Loverboy“, reţinuţi de poliţişti

Suspecţi de proxenetism prin metoda „Loverboy“, reţinuţi de poliţişti

”Din cercetări a reieşit că, din anul 2012 până în prezent, folosind metoda ”Loverboy”, aceştia ar fi racolat 10 tinere, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 22 de ani, pe care le-ar fi transportat în străinătate (Italia, Spania, Belgia, Austria, Elveţia), unde, printr-un comportament agresiv, le-ar fi determinat să practice prostituţia în beneficiul lor, prejudiciul creat fiind de aproximativ 80.000 de euro”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, pentru ADEVĂRUL.

Suspecţi de proxenetism prin metoda „Loverboy”, reţinuţi de poliţişti. 10 tinere au fost obligate să se prostitueze în mai multe ţări din Europa

Pe 20 august, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Galaţi şi cei ai Poliţiei oraşului Târgu Bujor au efectuat şase percheziţii domiciliare, în municipiul Galaţi şi oraşul Târgu Bujor, într-un dosar de proxenetism. Cu această ocazie, au fost găsite şi ridicate un autoturism de lux, despre care există date că ar proveni din săvârşirea de infracţiuni, precum şi suma de 1.450 de euro.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top