va aflati aici:
Home > Actualitate > Suspecți de coronavirus în Galați și Buzău, după ce o femeie care venea din Italia a intrat în contact o cu persoană posibil infectată

Suspecți de coronavirus în Galați și Buzău, după ce o femeie care venea din Italia a intrat în contact o cu persoană posibil infectată

Femeia, care mergea din Italia la Buzău, a primit un telefon în timpul călătoriei de la o colegă din peninsulă, care i-a transmis că este internată cu suspiciune de coronavirus. Când a ajuns în Buzău, a anunțat la 112. Autoritățile au intervenit imediat și au izolat-o, iar la Prefectura Buzău autoritățile s-au întrunit de urgență.

Microbuzul și-a continuat călătoria spre Galați. La bord mai erau șoferul și doi călători. Când au ajuns la destinație au fost preluați de către autoritățile din Galați.

Cele trei persoane au fost duse într-un centru secret, unde cel mai probabil vor rămâne 14 zile în carantină, informează ȘTIRILE TVR.

Video Suspecți de coronavirus

23 Februarie 2020, 20:12 (actualizat 23 Februarie 2020, 21:50) | EMBED VIDEO LINK CU VIDEO Femeia, care mergea din Italia la Buzău, a primit un telefon în timpul călătoriei de la o colegă din peninsulă, care i-a transmis că este internată cu suspiciune de coronavirus. Când a ajuns în Buzău, a anunțat la 112.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top