va aflati aici:
Home > Uncategorized > Dogs on Hills, speranța care vine de pe deal

Dogs on Hills, speranța care vine de pe deal

Dacă ar fi să-i întrebi pe căței unde e raiul lor, aceștia ar zice fără să ezite că raiul canin e la Răscruci, în județul Cluj. Mai exact acolo unde Dora Ghecenco, gălățeancă la origine și Anamaria Crețu au pus bazele proiectului de suflet „Dogs on Hills.”

„Credem cu tărie că orice câine, oricât de traumatizat și de speriat ar fi, merită o a doua șansă. Toată energia, toată munca și tot sufletul nostru sunt îndreptate către câinii aceia care sunt așa de îngroziți de om, că nici nu se ridică de jos. Câinii aceia care au stat prea mult în adăpost, în țarc, în lanț, câinii aceia al căror singur contact cu omul a fost când li s-a aruncat un bol cu mâncare. Câinii aceia fantomă pe care nimeni nu îi vede și care nu sunt adoptabili. Pentru ei ne-am grupat sub forma legală de asociație, pentru ei facem tot ce facem – știm că pot fi reabilitați și știm că se pot integra într-o familie. E nevoie doar de muncă, iubire și răbdare.” (HASHTAGNEWS)

Dogs on Hills, speranța care vine de pe deal – Hashtag News

Dacă ar fi să-i întrebi pe căței unde e raiul lor, aceștia ar zice fără să ezite că raiul canin e la Răscruci, în județul Cluj. Mai exact acolo unde Dora Ghecenco și Anamaria Crețu au pus bazele proiectului de suflet „Dogs on Hills.”

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top