va aflati aici:
Home > Actualitate > STOP „selfie pe tren”! Bibliotecarii și polițiștii gălățeni, parteneriat pentru frânarea fenomenului

STOP „selfie pe tren”! Bibliotecarii și polițiștii gălățeni, parteneriat pentru frânarea fenomenului

Inedita acțiune se va desfășura sub forma unor campanii informative care vor avea loc în gara mare a orașului Galați și la sediul central al bibliotecii V.A. Urechia.

Bibliotecarii și polițiștii de la Transporturi vor discuta cu adolescenții și cu tinerii și le vor oferi materiale informative.

„Noi avem o filială chiar în Gara CFR. Acolo vom vorbi cu oamenii, vom împărți materiale. Bineînțeles, ne adresăm tinerilor la partea în care vorbim despre pericolul la care se expun cei care urcă pe tren pentru a face selfie. Vom opri trecătorii, vom vorbi cu clienții noștri, indiferent de vârstă, despre celelalte pericole care presupun deschiderea ușii în mers și urcatul în timp ce trenul este în mișcare”, a declarat, pentru Mediafax, directorul Bibliotecii V.A.Urechia, Corina Dobre, relatează ȘTIRILE TVR.

STOP „selfie pe tren”! Bibliotecarii și polițiștii gălățeni, parteneriat pentru frânarea fenomenului

08 Septembrie 2020, 16:21 (actualizat 08 Septembrie 2020, 16:54) | Inedita acțiune se va desfășura sub forma unor campanii informative care vor avea loc în gara mare a orașului Galați și la sediul central al bibliotecii V.A. Urechia. Bibliotecarii și polițiștii de la Transporturi vor discuta cu adolescenții și cu tinerii și le vor oferi materiale informative.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top