va aflati aici:
Home > Actualitate > Sprijin pentru sistemul medical gălățean din partea siderurgiștilor și Combinatului

Sprijin pentru sistemul medical gălățean din partea siderurgiștilor și Combinatului

Siderugiștii și Combinatul LIBERTY Galați contribuie printr-un set complex de măsuri și inițiative la sprijinirea sistemului medical local, comunității și autorităților, în contextul prevenirii infectării cu noul coronavirus. „Pentru noi, prioritară este grija față de colegi, familii, oamenii din Galați, dar și pentru operarea în siguranță deplină a echipamentelor complexe cu care lucrăm“, a spus Bogdan Grecu, director general LIBERTY Galați.

Astfel, Combinatul a cumpărat pentru Spitalul Județean de Urgență un video-laringoscop de ultimă generație care permite nu doar vizualizarea precisă a sistemului respirator ci și aspirarea mucozităților care se acumulează în plămâni, situație des întâlnită la pacienții aflați în stare gravă, ca urmare a infectării cu noul Coronavirus. Echipamentul va fi livrat miercuri și va fi însoțit de o instruire a personalului care îl va utiliza, informează MONITORUL DE GALAȚI.

Sprijin pentru sistemul medical gălățean din partea siderurgiștilor și Combinatului – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Siderugiștii și Combinatul LIBERTY Galați contribuie printr-un set complex de măsuri și inițiative la sprijinirea sistemului medical local, comunității și autorităților, în contextul prevenirii infectării cu noul coronavirus. „Pentru noi, prioritară este grija față de colegi, familii, oamenii din Galați, dar și pentru operarea în siguranță deplină a echipamentelor complexe cu care lucrăm”, a spus Bogdan Grecu, director general LIBERTY Galați.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top