va aflati aici:
Home > Politica > Sportiv din fire, George Stângă i-a dat un brânci liberalului Paul Găvănescu

Sportiv din fire, George Stângă i-a dat un brânci liberalului Paul Găvănescu

Paul Găvănescu a fost unul dintre cei mai activi consilieri locali PNL. Nu a început în forță, dar pe parcurs a dovedit că a învățat să facă opoziție. A avut proiecte de hotărâri, a criticat ori de câte ori a stăpânit subiectul, ba chiar de câteva ori s-a luat în gură și cu Pucheanu.

Dar poate mai important e să vă spun ce nu a făcut Paul Găvănescu. Păi nu a făcut blaturi cu PSD, așa cum unul sau poate chiar trei dintre colegii săi de CL au făcut. Nu a votat strâmb. Nu a primit vreo funcție. Nici de la PNL, nici de la PSD. Cum altor colegi de-ai lui, peneliști, li s-a tot dat.

George Stângă practică politica disperatului. Pur și simplu i-a îndepărtat și apoi tras pe linie moartă sau alungat pe toți aceia care nu erau suficient de obedienți. Sau care reprezentau un potențial pericol politic. A început cu VP Dobre, despre care a spus că e dinozaur. Era, dar și așa știe mai multă politică decât poate învăța Stângă într-o mie de ani.

Apoi l-a îndepărtat pe Ștefan Baltă care ar fi fost un altfel de candidat din partea PNL. A continuat să-l mintă pe Onuț Atanasiu că va fi candidat. Până în ultimul moment. Acum, de pe lista de consilieri vor fi scoși Paul Găvănescu și Ion Cordoneanu.

Întreg articolul pe site-ul ANTIDOTUL.RO: https://www.antidotul.ro/2020/08/sportiv-din-fire-george-stanga-i-a-dat-un-branci-liberalului-paul-gavanescu/

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top