va aflati aici:
Home > Justitie > Înfrângere pentru PSD Brăila în justiție! Curtea de Apel a decis că listele depuse de Alianţa PNL-Brăila Nouă pentru CJ şi CLM sunt legale

Înfrângere pentru PSD Brăila în justiție! Curtea de Apel a decis că listele depuse de Alianţa PNL-Brăila Nouă pentru CJ şi CLM sunt legale

PSD Brăila a contestat în instanţă legalitatea listelor cu candidaţii Alianţei PNL-Brăila Nouă, iar la termenul fixat de 21 august Tribunalul Brăila a dat câştig de cauză liberalilor, motiv pentru care social-democraţii au făcut recurs la Curtea de Apel Galaţi.

Social-democraţii şi-au întemeiat contestaţia pe faptul că, atât timp cât candidaţii la preşedinţia CJ şi la Primăria municipiului sunt asumaţi de Alianţa PNL-Brăila Nouă, şi listele de semnături pentru susţinerea acestor candidaţi ar fi trebuit să fie asumate tot de respectiva alianţă, ceea ce nu s-ar fi întâmplat, pe unele liste figurând separat PNL, iar pe altele Brăila Nouă.

Preşedinte PNL Brăila, Alexandru Dănăilă Zaharia, susţine într-un comunicat dat publicităţii că, în urma contestaţiilor depuse de PSD, liberalii au fost “obligaţi să îşi apere dreptul democratic de a participa la alegeri”, pentru că “PSD nu se poate dezice de apucăturile juriştilor comunişti”.

Din partea Alianţei PNL-Brăila Nouă, pentru preşedinţia Consiliului Judeţean candidează fostul prefect al judeţului, Cătălin Boboc (PNL), iar pentru Primăria Brăila, fostul consilier local independent Lucian Căprariu (Brăila-Nouă), relatează ȘTIRI PE SURSE.

Înfrângere pentru PSD Brăila în justiție! Curtea de Apel a decis că listele depuse de Alianţa PNL-Brăila Nouă pentru CJ şi CLM sunt legale

Publicat: Curtea de Apel Galaţi a decis că listele de candidaţi depuse de Alianţa PNL-Brăila Nouă pentru Consiliul Judeţean, Consiliul Local Municipal şi preşedinţia Consiliului Judeţean sunt legale, ca răspuns la contestaţia făcută de PSD Brăila, relatează Agerpres.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top