va aflati aici:
Home > Actualitate > Spitalul nou pentru persoanele cu afecţiuni psihice inaugurat la Găneşti

Spitalul nou pentru persoanele cu afecţiuni psihice inaugurat la Găneşti

A fost inaugurat noul corp de clădire construit la Găneşti pentru pacienţii cu afecţiuni psihice grave. Este o investiţie de 13.281.722 de lei, fonduri din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Galaţi.  Clădirea dispune de 50 de locuri de cazare pentru pacienţii internaţi la UMS Găneşti.

Noua clădire are o suprafaţă desfăşurată de 3.700 de metri pătraţi. La demisol sunt amplasate spaţiile tehnice şi bucătăria, la parter cabinetele medicale, farmacia şi spaţiile pentru îngrijirea pacienţilor, la etajul întâi se află o zonă pentru personalul unităţii şi una cu rezerve pentru pacienţi, iar cel de-al doilea etaj este destinat în totalitate pacienţilor. La cele două etaje sunt saloane separate pentru pacienţii cu boli transmisibile, relatează ADEVĂRUL.

Spitalul nou pentru persoanele cu afecţiuni psihice inaugurat la Găneşti. Este prima unitate medicală construită în ultimii 30 de ani, în judeţul Galaţi

A fost inaugurat noul corp de clădire construit la Găneşti pentru pacienţii cu afecţiuni psihice grave. Este o investiţie de 13.281.722 de lei, fonduri din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Galaţi. Clădirea dispune de 50 de locuri de cazare pentru pacienţii internaţi la UMS Găneşti.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top