va aflati aici:
Home > Actualitate > Paramedicii gălățeni au primit motociclete de intervenție

Paramedicii gălățeni au primit motociclete de intervenție

Motocicletele, care au costat 60.000 de euro, au ajuns miercuri la paramedicii gălățeni. Acestea au fost achiziționate de o fundație împreună cu o mare companie, în cadrul unui program național de dotare a celor mai aglomerate orașe din țară cu mijloace de intervenție urbană, capabile să scurteze timpul de răspuns la cazurile grave.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Eremia Grigorescu al Județului Galați, ambele motociclete sunt echipate cu defibrilator semi-automat, balon de resuscitare, trusă cu laringoscop, aspirator de secreții și geantă medicală de urgență. De asemenea, pe motociclete vor fi montate dispozitive de avertizare sonoră și luminoasă, dar și sisteme speciale de comunicații.

Pentru a folosi cele două motociclete, zece paramedici SMURD Galați au beneficiat de cursuri specifice de perfecționare pentru conducerea în condiții periculoase și au primit zece seturi complete de echipamente de protecție, informează ȘTIRILE TVR.

Paramedicii gălățeni au primit motociclete de intervenție

Paramedicii de la ISU Galați au primit două motociclete pentru intervenția rapidă la cazurile grave, dotate cu echipamente medicale moderne, necesare acordării primului ajutor, dar și cu sisteme speciale de comunicații și cu dispozitive de avertizare sonoră și luminoasă.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top