va aflati aici:
Home > Actualitate > Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi nu mai are locuri la ATI-COVID. Toate cele 16 paturi sunt ocupate

Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi nu mai are locuri la ATI-COVID. Toate cele 16 paturi sunt ocupate

Prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Panaitescu, a anunţat într-o conferinţă de presă că Spitalul de Urgenţă din Galaţi nu mai are locuri la ATI-COVID. În acest moment, toate cele 16 paturi sunt ocupate cu bolnavi COVID, aflaţi în stare gravă.     În total, în judeţul Galaţi sunt 33 de paturi la secţiile ATI-COVID din cele patru spitale suport COVID, din care 20 sunt ocupate şi 13 libere. La Matenitatea ,,Buna Vestire” sunt disponibile cinci paturi ATI-COVID, la Spitalul de Pediatrie din şapte paturi, unul este ocupat, iar la Spitalul Militar din cinci paturi ATI-COVID, trei sunt ocupate.   Autorităţile reamintesc gălăţenilor să respecte regulile şi să poarte mască de protecţie. 

Singura variantă de a ieşi din această criză este vaccinul. Dar până la vaccin, toată lumea trebuie să respecte regulile de protecţie sanitară”, a declarat prefectul judeţului Galaţi, pentru ADEVĂRUL.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi nu mai are locuri la ATI-COVID. Toate cele 16 paturi sunt ocupate

Prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Panaitescu, a anunţat într-o conferinţă de presă că Spitalul de Urgenţă din Galaţi nu mai are locuri la ATI-COVID. În acest moment, toate cele 16 paturi sunt ocupate cu bolnavi COVID, aflaţi în stare gravă.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top