va aflati aici:
Home > Actualitate > Soluţii urbanistice propuse de arhitecţi

Soluţii urbanistice propuse de arhitecţi

Primăria municipiului Galaţi a organizat, joi, în holul Universităţii „Dunărea de Jos”, vernisajul expoziţiei de proiecte privind soluţiile peisagistice pentru obţinerea unor modele de parcuri recreaţionale, în urma concursului lansat în acest scop pe 12 decembrie 2019.  La acest concurs au participat 11 specialişti în arhitectură şi urbanism din Bucureşti, Galaţi, Ploieşti, Tg. Mureş şi Braşov.

Juriul, format din reprezentanţi ai Primăriei, ai mediului academic şi societăţii civile.  Câştigătorul desemnat este Papina Codruţ (Ploieşti), masterand la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion ”Mincu”. Menţiuni au primit Tudorancea Adi-Florian (Galaţi) şi Atena-Ioana Gârjoabă (Bucureşti).

Sunt modele de parcuri recreaţionale pentru spaţiile dintre blocuri sau terenurile virane pe care dorim să le înfrumuseţăm şi să le redăm comunităţii. Mai mult, astfel de spaţii dintre blocuri ar putea deveni mici proiecte europene tocmai pe zona aceasta de regenerare urbană în exerciţiul financiar viitor şi iată că facem deja paşi importanţi din timp ca să avem un oraş din ce în ce mai frumos. Ne bucură că deja aceste evenimente pe care le organizăm trezesc tot mai mult interes în rândul tinerilor, specialiştilor în arhitectură şi urbanism

Ionuţ Pucheanu – primarul municipiului Galaţi

Expoziţia cu lucrările înscrise în concurs va rămâne deschisă până pe 20 martie, informează ADEVĂRUL.

Ce soluţii urbanistice propun arhitecţii care au participat la concursul Primăriei Galaţi. Vă prezentăm schiţele

Primăria municipiului Galaţi a organizat, joi, în holul Universităţii „Dunărea de Jos”, vernisajul expoziţiei de proiecte privind soluţiile peisagistice pentru obţinerea unor modele de parcuri recreaţionale, în urma concursului lansat în acest scop pe 12 decembrie 2019. La acest concurs au participat 11 specialişti în arhitectură şi urbanism din Bucureşti, Galaţi, Ploieşti, Tg.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top