va aflati aici:
Home > Actualitate > Bărbat din Galaţi care trebuia să fie izolat la domiciliu, amendat cu 10.000 de lei întrucât nu a fost găsit acasă

Bărbat din Galaţi care trebuia să fie izolat la domiciliu, amendat cu 10.000 de lei întrucât nu a fost găsit acasă

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Galaţi, în uma controalelor declanşate la începutul săptămânii de Poliţie şi reprezentanţi ai DSP, s-a descoperit că o persoană care trebuia să fie izolată la domiciliu, după ce a călătorit într-o ţară afectată de coronavirus, este de negăsit. La domiciliul persoanei respective ar fi răspuns mama care le-a spus inspectorilor că nu ştie unde se află bărbatul.

Inspectorii au sunat pe telefonul mobil al acestuia, care a adresat injurii autorităţilor, după care şi-a închis telefonul, fără a mai putea fi contactat.

În această situaţie, gălăţeanul, care ar fi fost necooperant încă de la momentul la care a fost informat că trebuie să rămână în izolare la domiciliu, a fost amendat în lipsă cu 10.000 de lei, informează NEWS.

Bărbat din Galaţi care trebuia să fie izolat la domiciliu, amendat cu 10.000 de lei întrucât nu a fost găsit acasă; autorităţile încearcă să afle unde este bărbatul

Un bărbat din Galaţi, care trebuia să fie în izolare la domiciliu, a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că nu a fost găsit acasă. În prezent, se fac cercetări pentru a se stabili unde se află bărbatul.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top