va aflati aici:
Home > Actualitate > Femeie tâlhărită în plină stradă, la Galaţi. Până să îl prindă poliţiştii, agresorul plasase deja bijuteria

Femeie tâlhărită în plină stradă, la Galaţi. Până să îl prindă poliţiştii, agresorul plasase deja bijuteria

Luni, 11 mai, la ora 13,30, o femeie de 77 de ani, din municipiul Galaţi, a sesizat Secţia 2 Poliţie Galaţi cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării comise de o persoană necunoscută.

Poliţiştii au mers imediat la adresa indicată de victimă şi, după primele verificări, a rezultat că aceasta ar fi fost urmărită de un bărbat până în faţa blocului unde locuieşte, pe strada Constructorilor, şi aici agresorul i-ar fi smuls un cercel de aur din ureche”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, relatează ADEVĂRUL.

Femeie tâlhărită în plină stradă, la Galaţi. Până să îl prindă poliţiştii, agresorul plasase deja bijuteria la o casă de amanet

O bătrână a fost atacată în preajma blocului unde locuia de un individ care o urmărise. Individul i-a smuls un cercel de aur de la ureche şi s-a făcut nevăzut. Agresorul a fost reţinut la scurt timp de poliţişti şi va fi propus astăzi la arestare preventivă.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top