va aflati aici:
Home > Actualitate > Şoferi surprinşi la volan de poliţişti după ce au consumat cocaină şi canabis

Şoferi surprinşi la volan de poliţişti după ce au consumat cocaină şi canabis

Sâmbătă, 5 septembrie, pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Tecuci, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au oprit un autoturism care era condus de un bărbat în vârstă de 35 ani.   

  În aceeaşi zi, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi au depistat în flagrant un bărbat în vârstă de 25 ani, din municipiul Galaţi, care a condus un autoturism pe str. Gheorghe Doja din municipiul Galaţi, dinspre strada Nae Leonard către bulevardul George Coşbuc, sub influenta substanţelor psihoactive.    Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager Drugtest, iar la poziţia 41, rezultând valoarea pozitivă pentru THC-5(cannabis-5). Cel depistat a fost condus la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge şi urină în vederea stabilirii prezenţei substanţelor psihoactive în organism, relatează ADEVĂRUL.

Şoferi surprinşi la volan de poliţişti după ce au consumat cocaină şi canabis

Sâmbătă, 5 septembrie, pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Tecuci, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au oprit un autoturism care era condus de un bărbat în vârstă de 35 ani. “în urma testului cu aparatul Drager Drugtest, a rezultatul pozitiv la cocaină. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice de sânge şi urină.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top