va aflati aici:
Home > Actualitate > Şi-a distrus maşina după o ceartă cu concubina. Pentru că ameninţa cu sinuciderea, a fost internat la Psihiatrie

Şi-a distrus maşina după o ceartă cu concubina. Pentru că ameninţa cu sinuciderea, a fost internat la Psihiatrie

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool şi a unei discuţii în contradictoriu cu concubina, bărbatul a intenţionat să pornească autoturismul şi pentru că nu a reuşit, într-un acces de furie, a intrat în casă, de unde a luat un topor şi un ciocan, după care s-a întors la autovehicul pe care l-a lovit, provocând distrugerea capotei, a aripilor faţă şi a parbrizului. Pe timpul efectuării verificărilor, bărbatul a trecut de la o stare la alta şi deoarece ameninţa că va da foc maşinii şi se va sinucide, jandarmii au hotărât transportarea acestuia la Spitalul de Psihiatrie Galaţi unde s-a dispus internarea, relatează ADEVĂRUL.

Şi-a distrus maşina după o ceartă cu concubina. Pentru că ameninţa cu sinuciderea, a fost internat la Psihiatrie

Duminică, 22 decembrie, în jurul orei 22,30, un echipaj de jandarmerie a fost direcţionat prin apel 112 pe bulevardul Dunărea din Galaţi, existând informaţii că o persoană lovea cu toporul şi un ciocan un autoturism. “Ajunşi la faţa locului, jandarmii au observat un bărbat ce avea în mână un topor şi care la vederea oamenilor legii a încercat să fugă.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top