va aflati aici:
Home > Actualitate > Sens Giratoriu Pe DN 26, în zona sat Costi

Sens Giratoriu Pe DN 26, în zona sat Costi

Un sens giratoriu provizoriu a fost amenajat pe DN 26, în zona Sat Costi din județul Galați.

Pentru alte două sensuri giratorii, la Metro și la Asil, au fost începute procedurile legale de avizare și achiziție a lucrărilor. Continuă montarea separatoarelor de sensuri pe DN 26, pe segmentul cu patru benzi de circulație.

Secția de Drumuri Naționale Galați a reluat lucrările oprite inițial, după ce a obținut aviz favorabil de la Poliția Rutieră, în conformitate cu legislația în vigoare. De altfel, Poliția Rutieră Galați este cea care a solicitat administratorului drumului, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, să monteze separatoare de sensuri pe acest segment de pe DN 26, pentru a preveni producerea de accidente rutiere grave, soldate cu morți și răniți, relatează EXPRESS DE DUNĂRE.

Sens giratoriu pe DN 26

Un sens giratoriu provizoriu a fost amenajat pe DN 26, în zona Sat Costi din județul Galați. Pentru alte două sensuri giratorii, la Metro și la Asil, au fost începute procedurile legale de avizare și achiziție a lucrărilor. Continuă montarea separatoarelor de sensuri pe DN 26, pe segmentul cu patru benzi de circulație.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top