va aflati aici:
Home > Politica > Senatorul Nicolae Marin (PRO România) dă lovitura cu candidatul la Primăria Galaţi

Senatorul Nicolae Marin (PRO România) dă lovitura cu candidatul la Primăria Galaţi

PRO România a anunţat printre primii candidatul la CJ în persoana senatorului Nicolae Marin, însă la primăria Galaţi încă nu s-a anunţat desemnarea unui candidat. Se pare că, după plecarea lui Eugen Durbacă de la PRO România la umanişti, senatorul Nicolae Marin, care a declarat încă din iarnă că doreşte să atragă în partid personalităţi cu notorietate, a dat lovitura şi va lansa, în curând, candidatul la Primăria municipiului Galaţi, nimeni altul decât fostul primar, Marius Stan. Potrivit informaţiilor de ultimă oră, fostul primar al Galaţiului, Marius Stan, poartă discuţii cu preşedintele PRO Românua, Victor Ponta, pentru a fi candidatul susţinut de acest partid pentru Primăria Galaţi. De altfel, Marius Stan a participat şi la negocierele între PNL, USR, PLUS, PMP, PACT pentru desemnarea unui candidat unic al dreptei, însă Bogdan Rodeanu (USR) a fost preferatul, relatează MONITORUL DE GALAȚI.

Senatorul Nicolae Marin (PRO România) dă lovitura cu candidatul la Primăria Galaţi – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Pe scena politică gălăţeană încă nu s-au împărţit toate “rolurile” pentru candidaţii la alegerile locale. La PSD lucrurile sunt clare, Costel Fotea la CJ şi Ionuţ Pucheanu la Primăria Galaţi, la PNL se ştie deja că pentru funcţia de preşedinte al CJ candidează George Cătălin Stângă, iar la Primărie este susţinut candidatul USR PLUS, Bogdan Rodeanu.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top