va aflati aici:
Home > Uncategorized > Scânteia de la care ar putea porni adevărata schimbare și la Galați

Scânteia de la care ar putea porni adevărata schimbare și la Galați

Protestul contra majorării taxelor și impozitelor locale pe 2021 ar putea fi scânteia de la care să înceapă decăderea și pentru PSD Galați.

Gălățenii par să-și fi dat în sfârșit seama că PSD-ul nu este un rău doar la nivel național, acolo sus, la centru, unde domneau Năstase, Ponta, Dragnea, Dăncilă și, mai nou, Ciolacu.

Dar mâna lungă a lăcomiei și abuzului îi ajunge și aici, pe plan local, unde li se bagă în buzunare scotocind după ultimii leuți.

De exemplu, în ciuda pandemiei și crizei economice în plină declanșare, pentru o indexare cu rata inflației a tuturor taxelor și impozitelor locale, dar și cu până la 50% a impozitului pe autoturisme, motociclete și mijloace de transport marfă de până la 12 tone inclusiv.

Puteți citi întreg articolul și urmări filmul complet al protestului din 11 ianuarie – așa cum a fost și puține spre deloc entități de presă l-au prezentat – pe site-ul ALTERNATIVA-JURNALISM FĂRĂ MOGULhttps://www.faramogul.ro/filmul-complet-al-protestului-contra-taxelor-si-impozitelor-locale-marite-abuziv/

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top