va aflati aici:
Home > Sport > 10 ani nebuni pentru Oțelul Galați: titlu, faliment, reînființare și, acum, gânduri de promovare

10 ani nebuni pentru Oțelul Galați: titlu, faliment, reînființare și, acum, gânduri de promovare

Managerul general Cristi Munteanu e mulțumit că forul internațional consideră actualul club continuatorul celui care a făcut istorie în 2011.(GAZETA SPORTURILOR)

– Domnule Munteanu, se poate visa la mai mult pentru Oțelul?
– Am putere de muncă, am entuziasm, avem obiective îndrăznețe cu această echipă și, cu ajutorul lui Dumnezeu, am convingerea că ne vom bucura să promovăm. Putem să visăm, lucrurile s-au așezat pentru noi.

– Ce mai înseamnă acum campioana din 2011?
– E o stare de spirit, un brand foarte mare în Moldova. Lumea e dornică să vadă echipa în eșaloanele superioare. Vorbim totuși despre o formație care a câștigat titlul, Supercupa României și Cupa Intertoto, care a evoluat în grupele Champions League. Sunt bucuros să fiu aici, chiar mândru că pun umărul la acest proiect! Dar asta mă și obligă.

10 ani nebuni pentru Oțelul Galați: titlu, faliment, reînființare și, acum, gânduri de promovare

A fost odată ca niciodată… Așa începe orice poveste, dar la fel ar putea debuta și istoria Oțelului. Un club care a aparținut cândva elitei fotbalistice a României, însă care apoi s-a scufundat în datorii și interese, apoi a dispărut subit. Chiar dacă pare greu de crezut, Oțelul a fost campioană acum doar 10 ani.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top