va aflati aici:
Home > Actualitate > SCANDALUL mutării bolnavilor de COVID -19 ia AMPLOARE: Șeful Direcției de Sănătate Publică Galați, amenințat cu moartea

SCANDALUL mutării bolnavilor de COVID -19 ia AMPLOARE: Șeful Direcției de Sănătate Publică Galați, amenințat cu moartea

Prefectul a spus că amenințările au apărut în ultimele 24 de ore și că Poliția a fost informată despre acest lucru.

„Directoarea Direcției de Sănătate Publică a fost amenințată. Este grav. A primit mai multe mesaje, a fost sunată, a primit amenințări și pe Facebook. Noi am sesizat autoritățile competente, am informat Inspectoratul de Poliție Județean. Să înceapă cercetările, nu se poate ca un om atât de important în contextul crizei actuale, un om atât de important care stă nopțile la birou, să fie tratat în acest fel. Noi o susținem pe doamna Moise, este un om foarte important, ea vine în continuare la birou pentru că sunt foarte multe lucruri de făcut”, a declarat pentru MEDIAFAX Gabriel Avramescu.

Liliana Moise, șeful Direcției de Sănătate Publică Galați, nu a putut fi contactată pentru a comenta situația, informează ȘTIRI PE SURSE.

SCANDALUL mutării bolnavilor de COVID -19 ia AMPLOARE: Șeful Direcției de Sănătate Publică Galați, amenințat cu moartea

Publicat: Scandalul mutării bolnavilor cu COVID -19 între Galați și Brăila degenerează.Directorul Direcției de Sănătate Publică Galați a primit mai multe amenințări cu moartea de la persoane necunoscute. Amenințările au venit imediat după ce au apărut informații că bolnavii de coronavirus din Galați ar putea fi duși la Brăila, conform Mediafax.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top